fbpx

Over N-Joy

N-Joy Sportcentre is een begrip in de regio en dat is natuurlijk niet voor niets! De roots van N-Joy Sportcentre liggen namelijk al heel wat jaren terug. 

Eduard en Jannette hebben in die 10 jaar ervoor gezorgd dat N-Joy echt een begrip werd in de regio. De gezelligheid, het huiselijke gevoel en de persoonlijke aandacht zijn de belangrijkste redenen waarom onze leden zo graag bij ons sporten. Er is altijd ruimte voor een praatje en de koffie staat altijd warm.

In 2020, nét voor de coronacrisis, hebben Eduard en Jannette het stokje overgedragen aan de huidige eigenaresse Rosanne.  Ook tijdens en na de coronacrisis is de gezellige en unieke sfeer van de sportschool behouden.

In tussentijd heeft Rosanne niet stil gezeten, want sinds 2021 heeft N-Joy een tweede locatie erbij: N-Joy Health. Onze twee locaties hebben beide een andere inrichting en sfeer en daardoor zijn ze gericht op een andere doelgroep. Op locatie N-Joy Sportcentre sport je semi-zelfstandig tot geheel zelfstandig en zijn de groepslessen groter en meer gericht op jonger publiek. Op locatie N-Joy Health sport je in een rustigere en kleinschalige omgeving en zijn de groepslessen kleiner. Hier is meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Op deze locatie zie je dan ook veelal een doelgroep van 40+. Zo kan iedereen sporten op zijn of haar eigen niveau!

Wil je meer weten over wat N-Joy voor jou kan betekenen? Kom gezellig langs!