fbpx

Afvallen met BenFit

Wil je afvallen maar heb je een steuntje in de rug nodig? Dan ben je bij N-Joy aan het juiste adres. De mogelijkheden voor voedingscoaching zijn eindeloos en je kunt het ook combineren met vrij sporten of personal training. 

Wat is BenFit?

BenFit is een afvalprogramma. Het BenFit-Porgramma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde en leuke manier aan je lifestyle te werken: Of het doel nu afvallen, aankomen of gelijk blijven is.  Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier naar jouw lichaam en gezondheid te kijken.

Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Wekelijks contact

Als je BenFit bij ons volgt heb je wekelijks contact met je persoonlijke coach. Elke week wordt je gewogen, bespreken we eventuele problemen en maken we een nieuw weekmenu voor je klaar. Echt een stok achter de deur!

Compleet weekmenu

Elke week krijg je van ons een compleet weekmenu inclusief boodschappenlijst en recepten. Je hoeft dus niet na te denken over wat je moet eten en je hoeft ook geen calorieën te tellen.

Bijhouden op je telefoon

Je krijgt toegang tot de handige BenFit app. Hierin staat het weekmenu, de recepten en de boodschappenlijst. Ook je voortgang kun je via de app inzien en bijhouden. Heb je geen zin in wat vanavond op het menu staat? Dan kies je eenvoudig uit een van de aanbevolen opties.

Altijd resultaat

Onze klanten boeken altijd resultaat! BenFit is simpel, intuitief en voor iedereen haalbaar.

Kies jouw perfecte programma

BenFit abonnementen lopen na de looptijd automatisch af. Je kunt zelf kiezen of je wilt verlengen of niet. 

Kickstart

51
95
Per maand
  • 1 maand lang coaching voor een goede start

Result

41
95
Per maand
  • 3 maanden lang coaching voor blijvend resultaat

Afvallen met benfit

Waarom BenFit?

Het is eenvoudig

Benfit zit zo simpel in elkaar dat iedereen het kan. Of je nu een keukenprins(es) bent of niet, het menu zal helemaal op jouw behoeftes worden aangepast. Kook je liever eenvoudig met pakjes en zakjes? Ook geen probleem!

Wekelijkse coaching

Tijdens het traject heb je wekelijks een afspraak met jouw coach. Hierdoor heb je een stok achter de deur en kun je wekelijks problemen bespreken.

Niet nadenken over wat je moet eten

Met BenFit hoef je niet na te denken over wat je vanavond moet eten. Je ontvangt een compleet weekmenu inclusief boodschappenlijst en recepten. Heb je geen zin in wat er vanavond op het menu staat? Dan kies je in de app eenvoudig uit een aantal vervangende opties.