fbpx

Maak jouw goede voornemens werkelijkheid!

Heb je jezelf beloofd om in 2024 gezonder te leven, actiever te worden en je fitnessdoelen eindelijk te bereiken? In je eentje kan dat flink tegenvallen. Het dagelijkse leven met zijn hectische schema’s en onverwachte wendingen kan een obstakel vormen voor je vastberadenheid. Het geeft een slecht gevoel als het niet lukt. Maar, als het wel lukt geeft je dat een enorme boost aan zelfvertrouwen! 

Wij begrijpen dat het behalen van fitnessdoelen niet altijd eenvoudig is. Daarom hebben we een exclusieve aanbieding voor personal training samengesteld, speciaal voor jouw goede voornemens.

Dit zijn namelijk de resultaten die je in korte tijd al kunt halen:

Onze Exclusieve Personal Training Aanbieding omvat:

🏋️‍♂️ Één op één trainen samen met jouw personal trainer, voor het beste resultaat.

🏋️‍♂️ Persoonlijk Trainingsprogramma: Een op maat gemaakt fitnessplan dat is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften wat je kunt uitvoeren buiten de één op één trainingen om. 

🧘‍♀️ Deskundige Begeleiding: Profiteer van de deskundige begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers die je motiveren, corrigeren en inspireren.

🍏 Voedingsadvies: Ontvang professioneel advies over voeding om je te helpen je energie te verhogen en optimale resultaten te behalen. Inclusief weekmenu’s en boodschappenlijst. Je hoeft het alleen nog maar te koken. 

💪 Variatie in Trainingen: Geniet van gevarieerde en uitdagende trainingssessies die je helpen gemotiveerd te blijven en plezier te hebben tijdens het bereiken van je doelen.

 

 

Start het nieuwe jaar met een gezonde en energieke versie van jezelf!

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een gezonder en actiever leven. Samen zorgen we ervoor dat 2024 jouw jaar wordt! Klaar om je goede voornemens waar te maken? 

Vul onderstaand formulier in om  je eerste gratis en vrijblijvende trainingssessie (60min) te plannen. Daarna kijken we samen welk traject het beste bij jou past. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Plan gratis en vrijblijvend je eerste training

Ben je benieuwd of personal training bij je past? Je kunt nu jouw eerste en vrijblijvende trainingssessie plannen zodat je kunt uitproberen of het iets voor je is.
Uitproberen is en blijft de beste manier om te kijken of iets bij je past. Vul je gegevens in via het formulier hiernaast en klik op verzenden.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Gratis uitproberen

Waarom gratis uitproberen?

Het is gratis en vrijblijvend

Er zijn geen kosten verbonden aan de eerste trainingssessie. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend!

Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw verhaal helpt ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.